Header Goodstore

Wissellijst Zwart gelakt Sfeerimpressie
Fotolijstjes Black Wissellijsten Salieri Fotolijsten Milano Zwart
Ambachtelijke lijsten
Wissellijsten Hout Zwart Wissellijsten Deluxe Zwart Wissellijsten Prestige Zwart
Sfeerimpressie Wissellijsten Zwart Fotolijsten Mozart Zilver Wissellijsten Mozart Goud
Baklijsten Zwart en Zilver Baklijsten Zwart met Goud Baklijsten Zwart

Zwarte lijsten

Heeft u veel foto's die u op een bijzondere manier wilt etaleren? Als u uw foto plaatst in een zwarte lijst, weet u zeker dat het in elk interieur staat. Zwart is een kleur die met elke andere kleur samengaat. De donkere rand van zwarte fotolijsten lijken uw foto's bovendien extra contrast te geven.

Mooie foto's in zwarte wissellijsten

U kunt de zwarte fotolijsten van Lijstenwebwinkel ophangen of op een mooi dressoir plaatsen. Heeft u veel portretfoto's, dan is het mooi om ze te etaleren in een aantal kleinere modellen. Een lijst in het zwart geeft uw foto een chique uitstraling en zeker bij officiële portretten staat dat erg goed.

Kwaliteit en maatwerk bij Lijstenwebwinkel

Uw zwarte fotolijst is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hout met een duurzame kleuring waar u nog vele jaren van geniet. Bij ons kunt u uw lijst in het zwart bestellen in veel verschillende maten. Elke zwarte lijst is voorzien van helder glas en ophangwerk. Wij maken het ook mogelijk om zwarte wissellijsten in elke denkbare maat te leveren of te voorzien van anti-reflectieglas.

Bel Mij Terug

schilders ezel wit mini 62cm

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.