Header Goodstore

Fotolijstjes Living Wood Sfeer
Fotolijstjes Zilver Smal Fotolijstjes Goud smal Fotolijstjes Snow White
Ambachtelijke lijsten
Fotolijstjes Wood Antraciet Fotolijstjes Black Fotolijstjes Living Turquoise
Sfeerimpressie Fotolijst Noten Smal Fotolijstjes Zilver Breed Fotolijstjes Goud Breed
Fotolijstjes Wood Bruin Sfeer

Bewaar uw mooiste herinneringen

Foto's herbergen vaak bijzondere herinneringen. Een verre reis, een diploma-uitreiking of een romantisch ja-woord: dit zijn allemaal momenten die u koestert. Maar ook foto's van uw kinderen of kleinkinderen verdienen een mooie plek in uw huis. En met de fotolijsten van Lijstenwebwinkel.nl gaat dat zeker lukken. Ze passen namelijk in elk interieur. Zo zijn de houten fotolijstjes bijvoorbeeld perfect voor een klassieke of landelijke inrichting. Houdt u meer van een moderne stijl? Een strakke witte lijst is dan alles wat u nodig heeft.

Waar zet u uw fotolijstje neer?

U kunt uw favoriete foto natuurlijk aan de muur van uw woonkamer hangen. Toch zijn er veel meer mogelijkheden. Want u beslist zelf of u onze fotolijsten wilt ophangen óf dat u ze liever neerzet. Dus misschien is er nog wel ruimte vrij in de vensterbank of op het dressoir. Of wat dacht u van uw werkplek? Met een fotolijst op uw bureau kunt u de hele dag naar uw dierbare foto's kijken.

Maak uw keuze uit ons grote assortiment

Mooie fotolijstjes kunnen echt het verschil maken. Maar elke foto is anders. Daarom heeft u op Lijstenwebwinkel.nl ook keuze uit diverse kleuren en maten. En dankzij onze snelle levering hoeft u nooit lang op uw nieuwe aanwinst te wachten!

Bel Mij Terug

schilders ezel wit mini 62cm

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.