Header Goodstore

Wissellijsten Wortelnoten Sfeer
Lijsten Hout Lijsten Beuken Lijsten Kersen
Ambachtelijke lijsten
Lijsten Capella Bruin Lijsten Milano Bruin Fotolijstjes Noten smal
Sfeerimpressie Wissellijst Hout Blank Fotolijstjes Wood Bruin Wissellijsten Teak

Bruine lijsten

Bruin is een aardekleur met een bijzonder warme en natuurlijke uitstraling. Een bruine lijst geeft uw foto extra charme en past erg goed in een interieur waar warme en zachte tinten duidelijk aanwezig zijn. In een modern en trendy interieur kunnen bruine wissellijsten de inrichting iets vriendelijker doen lijken. Een lijst in bruin past met name erg goed bij vakantiefoto's en landschapsfoto's.

Bruine fotolijsten van uitstekende kwaliteit

Elke lijst in bruin van Lijstenwebwinkel is gemaakt van eerste kwaliteit hout en zorgvuldig afgewerkt. Wij voorzien onze bruine wissellijsten van een hoogkwalitatieve glasplaat, die u desgewenst ook in een anti-reflectie versie kunt bestellen. Onze bruine wissellijsten kunt u zowel staand als liggend neerzetten. Tevens zijn ze voorzien van gemakkelijk te hanteren ophangwerk, zodat montage aan de muur snel en zeker kan gebeuren.

Veel keuze bij Lijstenwebwinkel

Lijstenwebwinkel levert uw bruine lijst in elke denkbare maat. Veel standaardmaten leveren wij snel uit voorraad en speciale maten maken wij voor u secuur in onze eigen werkplaats.

Bel Mij Terug

schilders ezel wit mini 62cm

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.