Header Goodstore

Fotolijst Venice Goud
Wissellijsten Goud Fotolijstjes Goud smal Fotolijstjes Goud Breed
Ambachtelijke lijsten
Sfeerimpressie Lijsten Germain Goud Fotolijsten Mozart Goud Wissellijsten Deluxe Goud
Baklijsten Zwart met Gouden rand

Gouden lijsten

Traditioneel, chic en koninklijk. Met een gouden lijst krijgt uw foto een speciale ambiance. Een lijst in goud gaat goed samen met portretfoto's en vooral als u creatieve portretfoto's in sepia-tinten maakt, zou u het gebruik van gouden wissellijsten echt eens moeten overwegen. Uw foto wordt dan echt een ornament voor uw woning en fungeert als eyecatcher.

De prachtige uitstraling van gouden fotolijsten

Gouden wissellijsten passen uitstekend in een interieur met aardetinten. Heeft u veel houten meubelen in warme houttinten of terracotta bloempotten, dan zal een gouden lijst hier naadloos bij passen. U kunt uw lijst in goud zowel liggend als staand neerzetten, of met zijn ophangwerk aan uw muur bevestigen. Het ophangen is in een mum van tijd gebeurd.

De kwaliteit van Lijstenwebwinkel

Kleinere portretten, iets grotere familiefoto's en een uitvergroting van uw favoriete vakantiefoto's, u heeft ze waarschijnlijk allemaal. U kunt gouden fotolijsten dus in diverse maten nodig hebben. Lijstenwebwinkel levert uw gouden lijst in een groot aantal standaardmaten, maar kan hem voor u ook geheel op maat maken. Wilt u anti-reflectieglas? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Lijstenwebwinkel.

Bel Mij Terug

Lijst met passe partout

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.