Header Goodstore

Wissellijst Germain Zilver Sfeerimpressie
Wissellijsten Budget Zilver Fotolijstjes Zilver Smal Fotolijstjes Zilver Breed
Ambachtelijke lijsten
Sfeerimpressie Wissellijst Venice Modern Fotolijsten Salieri Fotolijsten Tenerife
Fotolijsten Lanzarote Fotolijsten Mozart Zilver Fotolijsten Venice Zilver
Sfeerimpressie Wissellijst Budget Breed Wissellijsten Deluxe Zilver Wissellijsten Prestige Zilver
Baklijst Zwart met Zilver sfeerimpressie

Zilveren lijsten

Wanneer u een foto in een zilveren lijst plaatst, geeft u aan dat het een bijzondere plaats verdient, zowel in uw huis als in uw geheugen. Als u een lijst in zilver reserveert voor echt unieke herinneringen, blijven ze levend en dierbaar. Zilveren wissellijsten zijn met name geschikt voor zwart-wit foto's, zowel portretten als artistieke composities.

Zilveren fotolijsten in verschillende afmetingen

Een zilveren lijst staat bovendien erg mooi in een interieur waar wit, zwart en grijstinten de boventoon voeren. Lijstenwebwinkel maakt voor u zilveren fotolijsten in alle standaardmaten maar kan op aanvraag ook uw eigen maten leveren. Elke lijst in zilver is gemaakt van hoogwaardig hout en voorzien van helder glas, dat u ook in speciaal anti-reflectieglas kunt bestellen.

Maatwerk bij Lijstenwebwinkel

Lijstenwebwinkel biedt zilveren wissellijsten aan tegen scherpe prijzen en doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. Elke zilveren lijst kan zowel zittend als staand neergezet worden en is voorzien van praktisch ophangwerk, zodat montage aan uw muur kinderspel wordt. Heeft u aan één zilveren lijst niet genoeg, kijkt u dan eens welke interessante kortingsmogelijkheden wij bieden bij afname van meerdere exemplaren.

Bel Mij Terug

Lijst met passe partout

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.