Header Goodstore

Baklijst Zwart/Zilver sfeer
Baklijsten Gebroken Wit Baklijsten Blank Baklijsten Zwart
Ambachtelijke lijsten
Sfeerimpressie Baklijsten Blank Breed Baklijsten Zwart met Zilveren rand Baklijsten Zwart met Gouden rand

Baklijsten met een luxe uitstraling

Baklijsten hebben hun naam te danken aan het opvallende ontwerp. De rand van de lijst ligt namelijk een stuk naar voren. Op deze manier ontstaat er een bak waar u het kunstwerk als het ware in kunt leggen. Het mooie van een baklijst is dat het een luxe uitstraling heeft. Dit komt door de vorm én door het materiaal waar het van gemaakt wordt. Voor deze lijsten gebruiken we namelijk altijd het beste hout. Zo verandert elke foto en elk schilderij in een echt kunstwerk.

De perfecte lijst voor thuis of op kantoor

Een kunstwerk maakt elke ruimte sfeervoller. Dit geldt voor thuis, maar ook voor kantoren, hotels en andere professionele omgevingen. Een baklijst past gelukkig overal. U kunt het zelfs gebruiken voor een kunst- of fototentoonstelling. Want omdat u met deze lijst extra diepte creëert, komt het werk er op zijn mooist uit te zien.

Baklijsten van onze eigen houtbewerkingsafdeling

Veel van onze baklijsten worden handgemaakt door onze eigen houtbewerkingsafdeling. Daarom kunnen we het formaat gemakkelijk aanpassen aan uw wensen. Dus of u nu een kleine of juist een extra grote lijst nodig hebt: Lijstenwebwinkel.nl helpt u graag!

Bel Mij Terug

schilders ezel wit mini 62cm

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.