Header Goodstore

Fotoplank Steigerhout Grijs - 60cm

€ 10,32
Excl. BTW: € 10,32 Incl. BTW: € 12,49
In voorraad

Voordelen

Eigenschappen
Materiaal Steigerhout
Kleur: Grijs
Afmetingen: 60x9x13,5cm (BxHxD)
Details

Zoals de naam al doet vermoeden is deze zwevende fotoplank van grijs steigerhout geschikt om uw fotolijsten of wissellijsten op te plaatsen. Deze Fotoplank Steigerhout Grijs van 60cm zorgt voor een stevige en robuuste look. Erg leuk om een aantal lijsten op te plaatsen zodat u een gepersonaliseerde fotocollage krijgt.

Makkelijk in gebruik

De fotoplank, ook wel wandplank genoemd is erg makkelijk in gebruik. De lijsten kunnen zowel staand als liggend worden neergezet en blijven door de opstaande rand op hun plaats. Hang meerdere fotoplanken onder elkaar om een speels uiterlijk te creëren met nóg meer foto- of wissellijsten neer te zetten.

Hoogwaardige materialen

De plank is vervaardigd uit nieuw grijs steigerhout in combinatie met roestvrijstalen schroeven. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor een prachtige afwerking. Doormiddel van het ophangsysteem hangt u gemakkelijk uw fotoplank aan de gewenste muur. Zoals u van veel producten van Goodstore mag verwachten, is de fotoplank met de hand gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats.

Bevestiging

Om de fotoplank te bevestigen worden er twee ophangsystemen meegeleverd. Daarnaast kunt u zelf ook twee gaten boren en deze met schroeven van 5 mm bevestigen aan de muur.

Voor u wellicht ook interessant
Bel Mij Terug

Lijst met passe partout

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.