Selecteer op Genre

Selecteer op genre

Witte lijsten

Uw foto's lijken wel tot leven te komen in een witte lijst. Witte fotolijsten geven uw vakantiefoto's of portretfoto's een frisse aanblik en zeker in een licht interieur komen ze dan geheel tot hun recht. Wit is een gemakkelijke combinatiekleur en u kunt een lijst in het wit dan ook gerust in een traditioneel of een trendy interieur plaatsen.

Uw foto's verdienen de schoonheid van witte wissellijsten

In witte fotolijsten lijken zowel uw kleurenfoto's als zwartwit foto's net iets meer helderheid uit te stralen. Wit is een neutrale kleur en een lijst in wit zal dan ook niet de aandacht afleiden van de compositie van uw foto's. Witte fotolijsten van Lijstenwebwinkel zijn zo gemaakt dat u ze rechtop kunt zetten, maar hebben tevens een makkelijk te hanteren ophangwerk.

Lijstenwebwinkel levert op maat

De witte lijsten van Lijstenwebwinkel zijn vervaardigd van ecologisch geteeld en hoogwaardig hout. Onze witte wissellijsten leveren we in een veelvoud van maten en kunnen desgewenst ook in andere maten worden gemaakt. Als u meer dan één witte lijst nodig heeft, geven wij aantrekkelijke kortingen bij meer afname.

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2024 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

lijstenwebwinkel.nl Gemiddeld een 8,6/10 uit 2062 beoordelingen